flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд під охороною!

15 жовтня 2020, 16:28

  15  жовтня 2020 року співробітники Територіального управління Служби судової охорони взяли під охорону Димитровський міський суд Донецької області.
  В приміщенні суду відбулось урочисте зібрання суддів і працівників апарату суду за участі в.о. голови суду Людмили Іванівни Клепки, в.о начальника Територіального управління Державної судової адміністрації в Донецькій області Сергія Лазарьовича Музиканта та начальника Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області Андрія Валерійовича Єпура.

  В.о начальника Територіального управління Державної судової адміністрації в Донецькій області С.Л. Музикант зазначив, що взяття суду під охорону – це визначна подія тому,  що безпека приміщень судів, суддів, працівників апаратів та відвідувачів суду є однією з гарантій забезпечення незалежності судового процесу.

  Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області Андрій Єпур виступив з вітальним словом під час урочистого зібрання та вручив в.о.голови суду Л.І.Клепці табличку, яка свідчить, що Димитровський міський суд Донецької області знаходиться під надійною охороною.

   Начальник ТУ Служби судової охорони у Донецькій області А.В. Єпур привітав всіх присутніх жінок квітами та висловив найкращі побажання.

  В.о.голови Димитровського міського суду Л.І. Клепка побажала усім співробітникам судової охорони успіхів у роботі та подальшої плідної співпраці.

Прес-секретар суду