flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду!

22 жовтня 2021, 14:36

Донецька область з 18 жовтня 2021 року перейшла до "червоної" зони епідеміологічної небезпеки та на цій території почали діяти жорсткіші карантинні обмеження через поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Таке рішення ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією COVID-19, Димитровський міський суд Донецької області звертається до громадян, які є учасниками судових процесів, з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності сторін. Учасники процесу мають можливість брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференцзв’язку «EasyCon».

У разі потреби звернення до суду із позовними заявами, документами тощо просимо всі необхідні документи надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою.

Також просимо громадян утриматися від відвідин суду, якщо є ознаки вірусного захворювання або нездужання (слабкість, кашель, задуха, утруднення дихання тощо).

У разі необхідності відвідування суду просимо ВСІХ ГРОМАДЯН користуватися захисними медичними масками (марлевими або одноразовими).

Димитровський міський суд Донецької області продовжує здійснювати правосуддя в умовах пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, забезпечуючи громадянам доступ до правосуддя.

 

E-mail: inbox@dmm.dn.court.gov.ua

Адреса: 85320, м. Мирноград, вул. Центральна, 73

 

Водночас всю необхідну інформацію можна отримати у робочий час щоденно з 08:00 до 17:00 (п'ятниця з 08:00 до 15:45) у телефонному режимі, за номером:

06239-6-43-31 канцелярія суду.

  

Бережіть своє здоров’я та здоров’я оточуючих!